| Forum Adı |
Konu |
Mesaj |
Son mesaj |
|
FORUM GENEL
|
 |
Kurallarımız ve Tanışma
Sitemizle ilgli kurallar ve duyurular , yönetim kararları,rütbeler ve anışma alanıdır. Tanışalım kaynaşalım.Sohbet için TIKLA..
Alt Bölümler: Forum genel kuralları, Rütbe ve Görevler, Forum Duyuruları, Soru -Sorun Çözüm, Forum Oyunları, Kendinizi Tanıtın, Sizden Resim-Videolar
|
119 |
804 |
22 Ocak 2012, 18:02:41
Ynt: DJ_alımımız BAŞLAMI...
Gönderen: SercanCetin
|
 |
Yarasaturk Nedir?
Websitemizin amacının ve çalışamlarının çeşitli videolar, basında ve sanalda çıkan yazılar misyon ve hedeflerimizin szilere tanıtıldığı alanımızdır.
Alt Bölümler: YT Logo ve Banner, YT Videoları, YT Market, Misyonumuz, Yaptıklarımız, Anket ve İstatistik, İstek ve Önerileriniz
|
50 |
185 |
26 Haziran 2011, 09:34:04
Ynt: YarasaTürk'ün amacı...
Gönderen: bihter
|
 |
Radyo YarasaTurk
Vtansevdasında haklı sesimizi duyurmak içn kurduğumuz RadyoYarasaTurk bölümümüz.
Moderatör: SercanCetin
Alt Bölümler: Radyomuz Kuralları, Radyo Dj'lerimiz, Tanıtım Jingıllarımız, Radyo Etkinliklerimiz, Radyo Anketleri
|
5 |
13 |
22 Ocak 2012, 18:05:11
Ynt: Yayınlarımız
|
 |
Rep Bölümü
Bütün amatör müzik çalışmalarınız ve mp3 paylaşım alanımız..
Moderatör: SercanCetin
Alt Bölümler: Kendi Demo MP3 leriniz, Şarkı Sözleriniz, BEAT paylaşımlarınız, Amatör Klipleriniz, Beat İstek Bölümü, Rap Yarışması
|
26 |
46 |
29 Ocak 2012, 00:12:32
Ynt: Beat istek
Gönderen: MustySeLCuK
|
|
Eğitim Öğretim Bölümü
|
 |
Dosya ve Dökümanlar
Eğitim için gerekli olan her türlü döküman, yıllık planlar, görsel sunum ve slaytlar, eğitim-öğretim yöntem ve stratejileri burda.
Alt Bölümler: Planlar, Sunumlar, Sosya Kulüpler, Yararlı dökümanlar, Belirli Gün ve Haftalar, Mevzuat ve Yönetmelikler, Ders Kaynakları
|
83 |
87 |
16 Nisan 2011, 16:18:09
Ynt: Gezi Tanıtma ve Tur...
Gönderen: dehşettürk
|
 |
Felsefe-Sosyoloji-Pskoloji
Diğer bilimlerin oluşmasını sağlayan felsefi görüşler, sosyolojik yaklaşımlar ve pskoloji ile ilgili bütün konular bu başlık altında yer almaktadır..
Alt Bölümler: Felsefe, Sosyoloji, Psikoloj
|
170 |
216 |
17 Nisan 2011, 17:01:38
Skolastik felsefe
Gönderen: SoNiKaZ
|
 |
Matematik
Moderatör: BernaM
Alt Bölümler: Topoloji, Cebir, Geometri, Mantık, Matematiğin Tarihi, Analiz, Ödüllü Sorular, Materyal ve Programlar
|
239 |
319 |
17 Haziran 2011, 14:18:32
Ynt: Matematikte Kullanı...
Gönderen: BernaM
|
 |
Teknoloji ve Tasarım Atolyesi
Moderatör: MRTYVZ
Alt Bölümler: Tasarım Çizimleri, Haydi Proje Yapalım, Teknolojideki Gelişmeler, Düzen-Kurgu-Yapım, Tasarım Videoları, Kendin Yap - (DIY)
|
41 |
73 |
05 Mart 2011, 16:03:40
Tasarım videosu :))
Gönderen: ____YARASA____
|
 |
Öğretmenler Odası
Alt Bölümler: Eğitim - Öğretim Yön.Tek., Öğretmen Sınavları
|
43 |
45 |
02 Ekim 2010, 22:32:40
ÖĞRETMENİN ÖĞRETME ETKİN...
Gönderen: ismiALi
|
 |
Beden Eğitimi-Muzik
Alt Bölümler: Beden Eğitimi, Müzik- Müzisyen Bölümü
|
8 |
11 |
16 Nisan 2011, 16:20:18
Ynt: MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ
|
 |
Sınıf Öğr. ve Ana Sınıfı
Alt Bölümler: Sınıf Öğretmenliği, Ana Sınıfı Öğr.
|
22 |
23 |
27 Eylül 2010, 17:17:33
OKUL ÖNCESİNSE TUTULMASI...
|
|
Öğrenci Destek ve Rehberlik
|
 |
Öğrenci Yardım Bölümü
Bu başlık altından OKS, SBS, ÖSS, KPSS, KPDS gibi tüm sınavlar ve dökümanları yer alacak , öğrencilerimize rehberlik ve danışma hizmeti sunulacaktır.
Alt Bölümler: Eğitim Yardımı İstiyorum, Yardım Etmek İstiyorum, Giysi Yardımı , Sağlık Yardımı, Test Kitabı Yardımı, ÖSS-- Sınavı, SBS-- Sınavı, KPSS-- Sınavı, KPDS-- Sınavı, ALES-- Sınavı, EHLİYET-- Sınavı, Diğer-- Sınavlar, REHBERLİK- DANIŞMA
|
74 |
95 |
03 Haziran 2011, 18:18:26
SBS Öncesi Yapılacaklar ...
|
 |
Ödev Yardım ve E-Kitaplar
E-kitap ve dergiler, okurlar ve kitap özetleri, kitap tavsiyeleri ve öğrenci ödevlerine yardım bölümümüz.
Alt Bölümler: ÖDEV İSTEK BÖLÜMÜ, E-Kitaplar , E-Dergiler, Popüler Kitaplar, Okurlar ve bilgiler, Ders & Ödev & Tez , Roman ve Hikaye Özetleri
|
171 |
291 |
26 Mayıs 2011, 22:48:32
Ynt: matematik
Gönderen: BURAK
|
|
ŞEHİTlERİMİZ, MİLLİ MÜCADELE ve ATATÜRK
|
 |
Şehitler Ölmez
Vatan savunmasında gözlerini kırpmadan kendini feda edenlerin bölümüdür.
Moderatör: vatanyolcusu
Alt Bölümler: Şehidimize Yazılar, Şehidimize Şiirler, Şehitlerimizi Tanıyalım, Şehit Hikayeleri, Videoları ve Görüntüleri, Şehit Hatıraları, Şehit Haberleri
|
192 |
291 |
26 Aralık 2011, 23:28:38
Diyarbakır'da saldırı: 1...
|
 |
Atatürk ve Milli Mücadele
Vatanımızı kurtuluşa çıkartan tüm dünyanın liderlik vasıflrını kabul ettiği ATATÜRK hakkında tüm bilgi ve belgeler, milli mücadelemiz ve kurtuluş savaşımız ile ilgili dökümanlar burda yer alıyor.
Alt Bölümler: Kutuluş Savaşımız, Atatürk'ün Hayatı, Atatürk Resimleri, Atatürk İlke ve Yazıları
|
97 |
149 |
16 Nisan 2011, 20:56:49
18 Mart Çanakkale Zaferi...
|
 |
YARASATURK Askeri Bölge
Askerlik ve askerle ilgili ne ararsanız bulabileceğiniz, bölümümüzdür.
Alt Bölümler: Genel Askeri Konular, Hava Kuvvetleri, Kara Kuvvetleri, Deniz Kuvetleri, Silah Sistemleri, Diğer Ülke Orduları
|
112 |
130 |
16 Nisan 2011, 15:47:13
Ynt: Türk Silahlı Kuvvet...
|
|
GURBETÇİ ÖZEL FORUMU
|
 |
Gurbetciler ve Sorunları
Gurbetçiler artık yanlız değilsiniz..YarasaTürk hertürlü sorunlarınıza çözüm üretiyor..
Alt Bölümler: Gurbetçi tanışma alanı, Gurbetci sorunları, Gurbetci Evrak ve İşlemleri, Gurbette Eğitim, Sıkça Sorulan Sorunlar, Gurbetci resimleri , Gurbet Yazıları, Gurbet Videoları, Gurbetten Haber, Köyünüzden resimler, Köyünüzden yazılar
|
95 |
169 |
20 Aralık 2010, 11:57:57
BURDA BENİM SEHRİM GÜZEL...
Gönderen: dj yunus
|
 |
Kaman Hamit Kasabası
Kırşehir-Kaman Hamit Kasabası'ndan, her türlü bilgi, resim ,şiir yazı ve haberler bu bölümde yer almaktadır. Siz sevgili hemşerilerimize daha iyi hizmet edebilmek için lütfen paylaşımlara katılın, baktığınız resim yazı yada görsellere olumlu yada olumsuz görüşlerinizi bildirin..Herşey daha güzel bir Hamit için!..
Alt Bölümler: Hamit Kasabası Resimler, Sizden Gelenler, Hamitli Özgeçmişleri, Hamitli Şairler, Hamit Düğünleri, Hamit Videoları, Hamit'ten Haberler, Hamit'ten Yazı ve Şiirler, Ziyeretçi Defteri
|
67 |
299 |
11 Mayıs 2011, 13:52:51
Ynt: SADAKAT BAYRAK
Gönderen: efe20
|
|
UYAN TÜRKİYEM BÖLÜMÜ
|
 |
Bölücü Unsurlar
Halk arasında APO denen köpek, hakkında elimize geçen bütün dosya kanıt ve belgeler.. Herkes APO kimdir? Okusun, sonra bizlere ders veripte TÜRK-KÜRT kavgası çıkarmasın .. Ermeniler..
Alt Bölümler: Kendi fikirleriniz, Acı gerçekler, PKK ve oyunları, Bölücü unsurlar, Videolarla PKK
|
116 |
247 |
16 Nisan 2011, 16:05:19
KÜRT SORUNU
|
 |
Siyaset ve Tartışma
Siyasi partiler, peşkeş çekilen ülkemiz , yapılan yolsuzluklar i her tür güncle konular ve tartışma alnımız.
Alt Bölümler: Siyasi Partiler, Siyasetin Kirli Yüzü, Yapılan yolsuzluklar, Tartışma Alanı
|
35 |
89 |
27 Ağustos 2010, 20:51:01
AKP NİN MEŞREBİ PKK İLE ...
Gönderen: merve_hudai
|
 |
Güncel Konular
Moderatör: BURAK
|
60 |
60 |
09 Haziran 2011, 17:47:31
Google DOODLE'LA İLE ŞAR...
|
|
Uygarlık ve Tarih
|
 |
Tarih Bilimi
Tarih biliminin dayandığı temeller ve tarih bilimini etkileyen oluşturan hertürlü felsefi görüş ve terimler burda yer alır.
Alt Bölümler: Genel Bilgiler, Tarih Araştırma ve Tezleri, Eski Çağ Tarihi, İslam Tarihi , Avrupa ve Dünya Tarihi , Mitoloji ve Efsaneler
|
213 |
233 |
29 Eylül 2010, 23:31:17
Dr.Hikmet KIVILCIMLI: Ta...
|
 |
TÜRK TARİHİ
İnsalığa ve medeniyete hizmetiyle şanlı TÜRK tarihi burda yer almaktadır.
Alt Bölümler: Türk Devletleri, İslam Öncesi Türk Tarihi , İslamiyet Sonrası T. Tarihi, Türkiye Tarihi , Türk Destanları, Türk Kültürü
|
185 |
249 |
16 Nisan 2011, 16:23:32
Ynt: Büyük (Asya) Hun İm...
|
 |
OSMANLI TARİHİ
Dünyaya medeniyet öğreten ecdadımızın 600 yıllık şanlı tarihi ile ilgili aradığınız bütün konular bu başlık altında yer alır.
Alt Bölümler: Osmanlı Padişahları, Osmanlı Siyasi Tarihi, Os. Kültür ve Medeniyeti, Osmanlı Hikayeleri, Osmanlı Ordu Sistemi, Osmanlı Devlet Sistemi
|
156 |
172 |
12 Aralık 2010, 23:05:31
Ynt: OSMNALI İNSANI
Gönderen: DJ_Sergun
|
|
Bilgisayar - Teknoloji Dünyası ve Program Arşivi
|
 |
Program Arayanlar - Bulanlar ve Program Arşivi
Moderatörler: DuRuKaN, vatanyolcusu
Alt Bölümler: PROGRAM ARŞİVİ, Program Arayanlar, Program Bulanlar - Sunanlar, Resimli ve Görsel Anlatımlar
|
178 |
220 |
11 Ağustos 2010, 14:00:16
Microsoft Office 2010 Bl...
|
 |
İşletim Sistemleri
Bütün işletim sistemleir bu bölüm altında yer alacak
Alt Bölümler: Windows XP, Windows Vista, Linux Sistemler, Püf Noktaları
|
65 |
75 |
17 Mayıs 2011, 02:45:23
Ynt: Bir Facebook Hesabı...
|
 |
Donanım
İşte çok istenen bölümlerden birisi.Ekran Kartları,Ses Kartları,Hard Diskler,Amaaaan.İşte kısaca Bilgisayarı oluşturan herşey.
Alt Bölümler: Monitör, Yazıcı, Tarayıcı, Çevre Birimleri, Masaüstü PC, Notebook PC, Donanım Soru-Cevap Bölümü
|
66 |
94 |
15 Mayıs 2011, 16:36:27
Ynt: Bilgisayar monitörü
|
 |
İnternet - Network -Web Uygulamaları
Yazılım ve web uygulamarı ile ilgili aradığınız herşey burda
Alt Bölümler: İnternet - Network -Web Uygulamaları , Oyunlar ve Hileleri, Ağ Kurulumu ve Sorunları
|
66 |
83 |
12 Ocak 2012, 21:35:11
Ynt: Firefox problem yar...
|
 |
XAT Yardım Bölümü
XAT hakkında bilmedikleriniz duymadıklarınız ve paylaşım alanımız
Alt Bölümler: XAT Temaları, XAT Teknik Destek, XAT hakkında bilgiler
|
2 |
3 |
13 Ocak 2011, 01:02:10
Ynt: Xat hakkında !
Gönderen: 3hilal
|
 |
XAT yardım köşesi
|
0 |
0 |
16 Nisan 2011, 16:23:32
Ynt: Büyük (Asya) Hun İm...
|
|
Wepmaster, Proğramlama Dilleri ve Kaynak Kodlar
|
 |
Yeni Başlayanlar
Yeni başlayan tasarımcılar için son derece önemli olan güvenlik, soru cevap ve destek bölümümüz
Alt Bölümler: Website Güvenliği, Web Dersleri , Bilişim Hukuku, Tasarım İstekleriniz, Soru-Cevap, Sizin Yaptıklarınız
|
36 |
62 |
12 Aralık 2010, 22:05:40
Siteniz W3C Standartları...
Gönderen: ***HANDE***
|
 |
Web Proğramlama Dilleri
Hertür kod ve proğramlam dilleri hakkında aradıpınız arşivler, yardımcı ve destek olabilecek kodlar, ve programlam dilleri eğitim merkezimiz.
Alt Bölümler: Asp&Asp Net, Ajax Proğramlama, CGI/Perl, HTML-CSS-DHTML, PHP, Java-Flash/Isp-JS, Diğer Diller
|
79 |
145 |
16 Nisan 2011, 15:23:52
PROGRAMLAMA NEDİR
|
 |
Yazılım ve Bilgisayar Proğramcılığı
Bütün proğramlama yazılamları, kaynak kodları, sorularınız ve kişisel çalışmalarınız burda.
Alt Bölümler: VisualBasic-VB.NET, C++/C ve C# Dilleri, Delphi, Pascal ve Q basick
|
50 |
54 |
22 Ocak 2012, 18:18:10
TV Programı Yapma [Resim...
|
 |
Wep Grafik Tasarım
Wep görselliğini sağlamak , amacıyla kullanılan her türlü grafik tasarım sistemleri ve uygulamları, örnekler ve açıklayıcı dersler bu bölümde.
Alt Bölümler: Photoshop, Corel CS, Freehand, Friworks, Flash ve Swf, Swish ve 3D Max
|
75 |
96 |
16 Nisan 2011, 15:59:09
Photoshop CS4
|
 |
Veri Tabanları
Site , program ve çeşitli uygulamaların alt yapısını oluşturan tüm veri tabanları, örnek uygulamalar arşivler ve önemli bilgiler.
Alt Bölümler: Access, MySQL-MSSQL, PostgreSQL
|
34 |
35 |
16 Nisan 2011, 15:20:56
Sql nedir ? Sql e Giriş,...
|
 |
Hazır Sistemler
Lisanslı ve lisansız olarak kullanılabilen tüm wep sistemleri, dersleri, scriptleri, modul ve uygulamaları
Alt Bölümler: Vbulletin, Nuke, PhpBB, SMF, MyBB, WordPress, Joomlo-Mambo, ASP sistemler, Blogger, Drupal, CMS sistemi, Diğer forumlar
|
92 |
132 |
30 Aralık 2010, 22:06:51
Blogger'a CSS Tooltip Ek...
Gönderen: ***HANDE***
|
|
HER TELDEN PAYLAŞIM
|
 |
Romantizim & Duygusallık & Aşk
Moderatör: AYISIGI
Alt Bölümler: Sizin Kendi Yazılarınız, Sizin Kendi Şiirleriniz, Özel Hikayeler ve Yazılar, Güzel Sözler, Karışık Yazı ve Şiirler
|
369 |
976 |
26 Haziran 2011, 21:51:47
En Anlamlı SözleR
Gönderen: Bünyamin
|
 |
Korkmaya Hazırmısınız 16+
Birazda Korku dolu Hikayeler/Efsaneler/Resimler ve Video lara Ne dersiniz? Bu bölümümüzde Tüyleriniz Diken Diken olucak =)
Alt Bölümler: Korkunç Resimler, Korkunç Hikayeler, Korkunç Videolar
|
47 |
76 |
07 Eylül 2010, 21:28:10
Ynt: Aynaların kehaneti ...
Gönderen: _____Asİ_____
|
 |
Geyik & Mizah
Alt Bölümler: Fıkralar , Komik Resimler , İlginç Resimler, Komik Yazlar, İlginç Yazılar, Komik videolar, Duvar ve Araç Yazıları
|
198 |
471 |
02 Mayıs 2011, 16:48:25
Nihat DOĞAN Felsefesi :...
|
 |
Tatil Yöreleri ve Turistik Mekanlar
Alt Bölümler: Tarihi Değerlerimiz , Turistik Mekanlar ve Yöreler, Yurt Dışından Gezilecek Yerler
|
45 |
80 |
11 Ağustos 2010, 17:53:52
Sultanahmet camii
|
 |
Konu Dışı Bölüm
Her tür konu dışı paylaşımlar bu başlık altına konulabilir.
Alt Bölümler: Alışveriş & Satış , İlginç Bilgiler, Yeni Teknolojiler , +18 Konular Yorumlar
|
170 |
301 |
26 Ocak 2011, 17:13:50
400 sene sonrasına mektu...
Gönderen: 3hilal
|
|
HOBİLERİNİZ ve MERAKLARINIZ
|
 |
Motorlu Araçlar Hakkında Herşey
Motorlu araçlar ve motor dünyası hakkında aradığınız herşey burda
Alt Bölümler: Motor Sporları, Modifiye Dünyası, Yeni Çıkan Motorlu Araçlar, Efsane Olmuş Motorlu Araçlar
|
63 |
167 |
20 Temmuz 2010, 16:36:58
Yarasa Benzeri Casus Uça...
|
 |
Avcılık ve Doğa Bölümü
Avcılar ve avcıyım diyenler burda.
Moderatör: thekinq
Alt Bölümler: Hayvanlar Alemi, Avcılık ve Av Teknikleri, Av Malzeme ve Teşkilatı, Av Köpekleri ve Bakımı, Avcılık Resimleriniz
|
90 |
165 |
13 Nisan 2011, 11:25:54
yenı avcılık kanunları v...
Gönderen: thekinq
|
 |
Spor Klüpleri
Ülkemizn önde gelen spor kulüpleri burda.
Alt Bölümler: GALATASARAY, FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ, TRABZONSPOR, Milli Takım, Diğer Sporlar
|
41 |
81 |
21 Haziran 2011, 11:48:55
Forlan için müthiş tekli...
Gönderen: dj_sami
|
|
YARASATURK Hanımlara Özel
|
 |
Burçlar & Astroloji
Alt Bölümler: Koç burcu, Boğa, Aslan, Yengeç, İkizler, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Balık, Kova
|
107 |
146 |
12 Eylül 2010, 09:16:51
Ynt: Akrep Burcu
Gönderen: olcan
|
 |
Enfes Yemek Tarifleri
YARASATURK bayanlarından bayanlarından en usta ahçılara bile taş çıkaracak tarifler burda
Alt Bölümler: Yemek Tarifleri, Tatlı Tarifleri, Çoba Tarifleri, Deniz Ürünleri, Turşular, Pilav Tarifleri, Osmanlı Mutfağından Ne Ararsan, İçecek ve Koktely Tarifleri
|
201 |
239 |
05 Mayıs 2011, 18:40:09
Lahana Turşusu..
Gönderen: Kader
|
 |
Aile,Güzellik & Beslenme ve Sağlık
Makyaj yapmanın incelikleri , öneriler ve formunu özen gösterenler için etkili dietlere ,aile ve cocuk bakımı burda
Moderatör: bihter
Alt Bölümler: Güzellik , Beslenme ve sağlık, Psikoloji ve Sağlık, Ev Dekoru, Moda & Stil, Aile - Evlilik ve Cinsel Sağlık, Annelik - Hamilelik ve Çocuk Bakımı
|
372 |
467 |
22 Şubat 2011, 17:37:32
Keçi Gribi Nedir?Keçi Gr...
|
 |
Rüya Tabirleri ve Pratik Bilgiler
Alt Bölümler: Rüya Tabirleri, Pratik Bilgiler
|
41 |
47 |
28 Şubat 2010, 05:48:37
RÜYALAR GELECEKTEN Mİ BA...
|
|
İSLAM ve İNSAN
|
 |
Güllerin Efendisi Hz. Muhammed(S.A.V)
Alt Bölümler: Efendimizin hayatı, Efendimiz hakkında şiirler, Efendimiz hakkında resimler, Efendimiz hakkında yazılar
|
129 |
158 |
13 Aralık 2011, 04:03:35
Peygamber Efendimiz'in V...
|
 |
İslami Bilgi ve Kaynaklar
Alt Bölümler: Peygamberler, Sahabeler, Tasavvuf, Hadis Bahçesi, İslami Soru - Cevap, Dualar , Dini Proram- Dökümanlar
|
187 |
233 |
21 Haziran 2011, 11:52:28
Cuma Gününün Önemi
Gönderen: dj_sami
|
 |
Dini Resim, Yazı , Hikaye ve Kıssalar
Alt Bölümler: Dini resimler, Dini yazılar , İbretlik Kıssalar, Milli ve Dini Bayramlar
|
115 |
225 |
05 Şubat 2012, 16:02:47
Kanuni Sultan Süleymanın...
|
 |
Dini Şiir ve Videolar
Alt Bölümler: Dini videolar, Dini Şiirler
|
48 |